Micropigmentare ochi

Uita de incercarile esuate de a-ti contura perfect ochii, mai ales cand esti pe fuga. Opteaza pentru micropigmentare pleoapa superioara si/sau inferioara!

Micropigmentare ochi/ contur pleoapa superioara/ inferioara (eyeliner)

Micropigmentare ochi - Elisabeta Vladescu

Vei fi incantata sa nu mai ai grija dermatografului sau a tusului pentru pleoape cand mergi la serviciu, sauna, piscina, fitness, cluburi, vara, iarna, ziua sau noaptea!

Efect de Lifting

Poti alege intre un contur fin, delicat si romantic sau unul mai pronuntat, mai dramatic cu efect de lifting al pleoapelor.

Ca parte a procesului de imbatranire dar si din cauze ereditare, pleoapele superioare se pot lasa dar pentru a combate acest aspect neplacut putem apela la conturul permanent al pleoapelor cu efect de lifting pentru a ne reda acea privire luminoasa si increzatoare

Machiaj perfect si simetric

Procedura de micropigmentare a ochilor se face prin conturarea acestora cu ajutorul unui aparat de ultima generatie, destinat special acestei tehnici delicate, ce introduce pigment in piele rezultand un machiaj perfect si simetric al pleoapelor.

Aceasta procedura este recomandata doamnele care s-au saturat sa piarda zilnic ore in sir in oglida in incercarea de a trasa cu tus un contur perfect si simetric.

Inaintea procedurii de micropigmentare a pleoapelor se aplica o crema anestezica care confera confortul necesar pentru realizarea conturului fara sa simtiti durere sau disconfort.

Se poate realiza absolut orice model de eyeliner (contur pleoapa) in functie de dorintele tale: poti opta pentru contur pleoapa superioara sau contur pleoapa superioara si inferioara.

Pret contur pleoapa superioara - 1800 lei
Pret contur pleoapa inferioara - 800 lei
Pret contur pleoapa superioara si inferioara - 2100 lei

Retus Micropigmentare

Retusul presupune repetarea procedurii de Micropigmentare cu aceleasi produse si aparate pentru eventualele corectii de culoare sau de forma, avand ca scop si fixarea culorii in piele. Aceasta sedinta se face la o perioada de minin 2 luni si maxim 4 luni de la procedura initiala.

400 RON