Micropigmentare buze

Alternativa ideala pentru botox sau acid hialuonic, atunci cand doresti sa ai buze perfect conturate, cu efect de volum, pentru o perioada de timp indelungata.

Micropigmentare totala buze

Micropigmentare buze

Pigmentarea totala a buzelor este o metoda de micropigmentare ce implica realizarea conturului si umplerea buzei cu o culoare, rezultat ce imita perfect rujul sau gloss-ul dorit.

Corecteaza imperfectiunile

Tot mai des intampinam mici probleme cu privire la aspectul buzelor noastre:

Atunci interventia prin procedura de micro-pigmentare este o alegere inspirata, suficient de naturala si discreta incat sa corecteze toate aceste imperfectiuni.

  • sunt subtiri sau decolorate incat nu se mai vad bine

  • colturile sunt decolorate si nu au o terminatie vizibila

  • conturul buzelor nu are o forma bine definita sau au aparut ridurile fine odata cu varsta

  • buzele sunt inegale sau vizibil disproportionate

  • datorita unor interventii sau traumatisme raman cicatrici si forma buzelor s-a modificat

  • centrul buzei (arcul lui Cupidon) nu este bine conturat

  • si-au pierdut din volum si nu le mai consideram indeajuns de atractive

Micropigmentarea buzelor nu numai ca reuseste sa corecteze imperfectiuni si sa ofere buze frumos conturate si colorate toata ziua, dar dimineata iti lasa mai mult timp pentru tine si te scuteste de situatiile neplacute cauzate de machiajul buzelor: urmele lasate pe pahare, conturul care se intinde, buzele colorate inegal, rujul care iti dadea bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru, la petreceri, in cluburi, ziua sau noaptea, ori reprosurile partenerului sensibil la urmele si gustul rujului!

Rutina multor femei frumoase

Pigmentarea totala a buzelor a intrat in rutina multor femei frumoase, chiar daca acest lucru nu se observa, de la actrite si modele la femei de afaceri, de la cele pentru care machiajul este indispensabil, la cele care nu mai au timp sau nu mai au rabdare sa se machieze, tinere sau mai in varsta, cele care doresc doar o accentuare a trasaturilor naturale sau cele care isi doresc buze cu volum fara sa mai apeleze la medicul estetician.

Daca veti dori sa folositi vreodata ruj, atunci este bine sa stiti ca tatuajul buzelor nu influenteaza culoarea de ruj pe care o alegeti, deoarece pigmentul se afla sub piele. Uneori folosirea glosului este suficienta pentru a accentua culoarea pe care o aveti.

Pentru micropigmentarea buzelor folosim pigmenti care ne permit mixarea acestora, astfel incat putem obtine orice culoare dorita.

Pentru procedura de micropigmentare buze, medicul din incinta salonului face o anestezie locala, injectabila, de ultima generatie, in urma careia nu o sa simtiti niciun fel de durere pe parcursul sedintei care dureaza maxim 1 ora.

Retus Micropigmentare - 400RON (costul pentru anestezie se plateste medicului stomatolog)

Pret: 2100 lei
Anestezie injectabila Inclusa

Micropigmentare buze - contur

Micropigmentare buze

Putem opta pentru un contur natural care da un plus de volum buzelor fara a mai apela la medicul estetician sau un contur ferm, mai accentuat, precum cel facut cu un creion dermatograf.

Daca veti dori sa folositi ruj, atunci este bine sa stiti ca pigmentarea conturului buzelor nu influenteaza culoarea de ruj pe care o alegeti, deoarece pigmentul se afla sub piele. Uneori folosirea glosului este suficienta pentru a accentua culoarea pe care o aveti.

La fel ca in cazul micropigmentarii totala a buzelor, medicul stomatolog va face o anestezie locala, pentru ca dvs. sa nu simtiti niciun fel de durere sau discomfort pe intreaga durata a sedintei. Pretul anesteziei se plateste separat.

Retus Micropigmentare - 400 RON (costul pentru anestezie se plateste medicului stomatolog)

Pret: 1800 lei
Anestezie injectabila Inclusa

Retus Micropigmentare

Retusul presupune repetarea procedurii de Micropigmentare cu aceleasi produse si aparate pentru eventualele corectii de culoare sau de forma, avand ca scop si fixarea culorii in piele. Aceasta sedinta se face la o perioada de minin 2 luni si maxim 4 luni de la procedura initiala.

400 RON