Machiaj Permanent Sprancene

Sunt multe cazuri in care forma sprancenelor este neregulata, intrerupta sau prezinta goluri partiale.

Multe femei recurg in aceste conditii la utilizarea unui machiaj corector, fiind dependente de creioane dermatografe sau de farduri pentru sprancene.In acest caz noi va sugeram tatuajul permanet al sprancenelor care confera fetei un anumit echilibru si pune in evidenta feminitatea mult mai expresiv.

Ochii lipsiti de sprancene sunt lipsiti de vitalitate si nu fara motiv se spune ca sprancenele sunt "rama fetei" si iti influenteaza simetria totala a fetei.Fara ajutorul creionului poti avea sprancene perfecte si naturale.

Putem crea orice pentru tine, de la adaugarea unui fir de par pana la a perfecta sprancenele fara a fi nevoie sa tundem firele de par.Avand la dispozitie o gama de culori creata special pentru sprancene tatuate si cu o tehnica de pigmentare ce imita firul de par, spranceana va capata forma dorita.

Astfel putem afirma ca procedura de tatuare a sprancenelor are rolul de a ne imbunatati aspectul fizic si ne scapa de pensatul saptamanal la care suntem supuse pentru a pastra sprancenele frumos conturate.Tatuarea sprancenelor se face intr-o sedinta,a doua sedinta (retus) fiind gratuita si rareori necesara.

Folosirea anestezicelor externe face procedura tolerabila pentru majoritatea persoanelor. Procesul de tatuare a sprancenelor consta in incizia superficiala la nivelul exodermului si introduceraea in tegument al pigmentului special conceput acestui scop.

Incizia se realizeaza cu ajutorul unui ac de unica folosinta cu o grosime de 0,33mm, atasat unei tije mobile si angrenate de masina de tatuat electrica.

In timpul tatuarii NU are loc sangerarea sau tumefierea pielii deoarece incizia este superficiala iar pigmentii antiseptici.

Masina de tatuat este confectionata din otel inoxidabil si este demontabila, lucru ce permite dezinfectia acesteia.
Componentele care intra in alcaturea pistolului de tatuat si acul folosit sunt de unica folosinta!

ATENTIE!!! : Pentru doamnele care au avut neplacerea sa apeleze la serviciile unor centre de tatuaj cosmetic si au plecat nemultumite de forma sprancenei, noi putem corecta orice defect folosind pigmentul de culoarea pielii care are puterea de a acoperi in proportie de 100% tatuajul anterior peste care venim cu forma dorita.